liderlige piger min våde fisse

Øjnene var ved at trille ud af hovedet på mig ved synet. Jeg havde indtil da kun gramset lidt på nogle små faste ungpigebryster. Min moster og onkel har to døtre på 18 og 19 år, og som tidligere år, blev jeg installeret i mine kusiners værelse i den lille lejlighed der hører til købmandsbutikken. Jeg kan næsten ikke tro mine egne ører. Med små bløde bevægelser begyndte hun at gnide sig selv i den våde kusse, medens der stadig kom små strint af tis ud imellem skamlæberne. Mine hænder gik straks i gang med at smøre sæben ud over hendes krop. Her stod min egen kusine og spillede fisse lige foran ansigtet på mig. Jeg kom med den skønneste udløsning, og jeg fyldte al min sæd i hendes trusser.

Liderlige piger min våde fisse - Min liderlige sommer

Jeg suger mig fast til hele det hævede område, og lader tungen cirkle rundt på den store brystvorte. Jeg fik, med lidt besvær, lirket mine bukser ned om knæene, og gav mig til at gnide på min stive pik, mens jeg igennem sprækken i væggen, kunne følge med i min frodige mosters lille hyggepause. Marts 2014 sexfilm med Loni som får en stor pik i røven. Hun gled op og ned i en vidunderlig rytme. Hun var iført et sexet hvidt sæt undertøj, jeg ikke havde set før. Min pik rejste sig ved disse tanker og jeg fik en umådelig lyst til at spille den. Bløde, varme læber kørte langsomt op og ned omkring min dunkende pik, og bløde bryster blev presset mod mine lår. N?r hun s? vaek, naermest slugte jeg hendes ben, disse dejlige solbrune barberede ben der forsvandt op under hendes lille kjole, der var gledet op s? jeg havde udsyn til hendes l?r, muskul?se men stadig slanke, ?h hvor ville jeg gerne. Læg mærke til, hvor du selv syntes det er dejligt at blive berørt, du kan godt gå ud fra, at det er de samme steder på piger, forklarede hun mens hun smilede frækt til mig.

Liderlige analsex piger: Liderlige piger min våde fisse

Jeg drømte om vild sex med denne gudinde. Helt automatisk rakte jeg tungen ud og begyndte at slikke hende, som hun havde fortalt hun godt kunne lide. Jeg kan høre små smaskelyde når hun kører fingeren rundt i kussen, blandet med lyden fra hendes hurtigere og hurtigere vejrtrækning. Jeg havde prøvet det før, og hver gang kom jeg som en fontæne efter få sekunder. Jeg åbnede munden og hun stoppede fingeren ind i den. Hun stod der på perronen i en lårkort tynd hvid sommerkjole og i et par højhælede matchende sko. Hun vendte ansigtet mod mig og lavede frække øjekast, samtidig med at hun vuggede indbydende med bagdelen. Bliv ved stønnede hun.

Kig op: Liderlige piger min våde fisse

Jeg var rejst alene med toget til Viborg, og blev hentet på stationen af min moster og onkel. Lige inden de begge to forlod værelset, for at gå på toilettet, rakte Helle op under sin natkjole, og trådte ud af sine små hvide bomuldstrusser, og smed dem på gulvet. Først sidder hun helt stille med kroppen, og lader kun skedemusklerne arbejde omkring min pik, men efterhånden begynder hele hendes store krop at bevæger sig i bløde bevægelser, mens hendes kusse laver små smaskelyde omkring min pik. Hele hendes store behårede kusse og røv var blottet. Jeg skulle på sommerferie hos min farbror og tante. Stine havde sagt at hun ville med veninderne en tur i byen. Jeg gik som regel ud på badeværelset og fiskede hendes brugte trusser op af snavsetøjskurven. Her stod en lys levende kvinde, med blottet skød foran mig, og så oven i købet min drømmes pige. Birgitte spildte sandelig ikke tiden! Jeg var allerede ved at blive helt vild i varmen igen.

Danske pornofilm: Liderlige piger min våde fisse

Hun løfter sig lidt, og kigger på mig med et stort tilfreds smil om munden. På vejen hjem til hendes forældre snakkede vi om løst og fast om de to år der var gået siden vi havde set hinanden sidst. Den er lige så følsom som dit blottede pikhoved. Jeg kunne høre at pigerne var på vej tilbage fra badeværelset, og skyndte mig at smide Helles brugte trusser tilbage på gulvet. Min pik bliver presset imod hendes våde røvhul, og langsomt føler jeg hvordan mit pikhoved glider ind i det lille stramme hul. April 2014 min mors ven er liderlig kom og knep hende.

Vis novelle: Min: Liderlige piger min våde fisse

Nu var hendes hånd nået ned til mit underliv og hun lod sine negle let glide op af mine inderlår, for så at lade dem vandre hen over lysken, jeg spredte mine ben lidt, og hun lod hånden forsvinde ned bag mine kugler. Det her var ganske uventet og jeg var lige ved at protestere. Conny så trodsigt på mig, mens hun begyndte at ride Bjarkes stive pik. Og danmarks største dating side nøgne gravide kvinder jeg har da stadig en uge til at lære dig op i, min dejlige liderlige fætter. Det var altid sjovt at få lov til at hjælpe med i butikken. Min hånd kørte hurtigt frem og tilbage på min pik, med den anden hånd lod jeg fingrene spille på mine kugler. Desværre blev det ikke til mere mellem os, af mange forskellige årsager. Det måtte være Mettes. Jeg tog trusserne og klemte dem rundt om min drengepik. Hun knapper sin kittel helt op, så hendes store bløde bryster vælter ud i hovedet på mig. Synet fik min flovhed til at blande sig med en begyndende liderlighed. Hun lader sig synke længere og længere ned over min pik, så jeg til sidst er helt begravet i hendes stramme hul. Som barn var jeg hver sommer på ferie hos min moster og onkel i Viborg. Jeg kunne mærke, at hun strammede sine lår om mit hoved, så begyndte hun at køre sit underliv roterende rundt i mit ansigt, ja hun nærmest pressede det ned mod mine læber og hage. Jeg stirrede lige mellem hendes let spredte ben og jeg kunne mærke, at blodet begyndte at vende tilbage til min pik. Jeg var allerede mere end klar til at aflevere min sperm, og da min moster pludselig lod en våd finger glide lidt ned omkring mit stramme røvhul, kunne jeg ikke holde min udløsning tilbage. Kors hvor havde jeg dog lyst til at have sex med hende, godt nok var hun næsten 10 år ældre end mig, men hun var simpelthen så vidunderlig skøn og dejlig.

En tanke om “Liderlige piger min våde fisse”

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *